De schoonheid van de herfst

Eind oktober heb ik de NS-wandeling ‘Veluwezoom’ gemaakt. In Dieren stap je uit de trein en vervolgens wandel je naar Velp. Alleen maar natuur, veertien kilometer lang: bossen, meest beukenbossen, heide, heuvels en een beek (bij Velp). De herfst was op zijn hoogtepunt: de boombladeren waren divers en diep van kleur. Het zonlicht gaf er een intense gloed aan. Tussen takken en stammen door was dat licht betoverend. Wat een ervaring om een paar uur in zo’n sprookjesland te mogen vertoeven! Ik heb geprobeerd iets van die overweldigende schoonheid in een fotoserie vast te leggen. Of het gelukt is, dat laat ik aan het oordeel van de kijker over. Klik maar op Veluwezoom.

Omdat er foto’s genoeg waren, heb ik de herfstserie van vorig jaar kunnen vernieuwen. Voor de liefhebbers: Herfst.

About Frans Holtkamp

Op 1 mei 2010 kon ik een punt zetten achter mijn werk. Ik kan nu zelf de dag indelen. Heerlijk! De morgen besteed ik aan hersenwerk: de krant lezen, puzzels maken en lezen. Regelmatig schrijf ik een essay of artikel na het lezen van een spraakmakend boek. Dat plaats ik op deze blog of op www.fransholtkamp.nl 'Woorden voor het leven', mijn 'boekenkast on line'. De middag staat in het teken van beweging: mijn voorkeur gaat uit naar wandelen en fietsen. Meestal gaat de camera mee. Foto's plaats ik op het net. Ga maar eens met de cursor naar het vierkantje met het rode en blauwe bolletje links van deze tekst (bovenaan, onder Verified Services). Er verschijnt een pagina uit mijn 'fotoboek' op Flickr. Klik 'Photostream' aan en dan .....!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.