Weemoed

Negen mensen deden in het voorjaar van 2018 mee aan de ‘verhalentafel’ Een dagje naar het Scheveningse strand, georganiseerd door de projectgroep ‘Haagse Herinneringen’. Anneleen Beek was er één van. Ik heb Anneleen met plezier geholpen bij het samenstellen van haar DitiTale, een filmpje met foto’s, bewegend beeld en een ingesproken tekst. Zij blikt terug op haar jeugd aan de Frankenslag in Den Haag met het strand op een steen-worp afstand. Haar verhaal is te zien en te luisteren onder de titel Weemoed.

Spelende kinderen aan het strand (foto: Haagse Beeldbank 603714

About Frans Holtkamp

Op 1 mei 2010 kon ik een punt zetten achter mijn werk. Ik kan nu zelf de dag indelen. Heerlijk! De morgen besteed ik aan hersenwerk: de krant lezen, puzzels maken en lezen. Regelmatig schrijf ik een essay of artikel na het lezen van een spraakmakend boek. Dat plaats ik op deze blog of op www.fransholtkamp.nl 'Woorden voor het leven', mijn 'boekenkast on line'. De middag staat in het teken van beweging: mijn voorkeur gaat uit naar wandelen en fietsen. Meestal gaat de camera mee. Foto's plaats ik op het net. Ga maar eens met de cursor naar het vierkantje met het rode en blauwe bolletje links van deze tekst (bovenaan, onder Verified Services). Er verschijnt een pagina uit mijn 'fotoboek' op Flickr. Klik 'Photostream' aan en dan .....!
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Weemoed

  1. marcel says:

    Help! Wat is een DitiTale? Weet jij het? 

    Met vriendelijke groet,  Marcel Leechburch Auwers  Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.